Петима са ранени за денонощие в Благоевградска област на пътя, информират от полицията

54-годишна жена е загинала при катастрофа между Гоце Делчев и Добринище. Двама други са били ранени. Сигнал за инцидента е получен снощи около 18:00 часа.

Това са съобщили от Областната дирекция на МВР в Благоевград, цитирани от „Нова“.

По първоначална информация, на пътя 56-годишен водач от Варна на ляв завой е излязъл от пътното платно и се е ударил в крайпътно дърво.

Починалата жена е била пътничка в автомобила.

Водачът и 17-годишен младеж са транспортирани в болницата в Гоце Делчев за преглед.

Работата по случая продължава.

Петима са ранени за денонощие в Благоевградска област на пътя, информират от полицията.

На кръгово кръстовище автомобил „Мазда“ с 18-годишна водачка от Разлог, се е блъснал в бордюр и пътен знак в село Баня. Момичето е с фрактура на кост на глезена. Направената й проба за наличие на алкохол в издишания въздух е с отрицателен резултат.

На улица „Свобода“ в Сандански е станал сблъсък между „Фиат Дукато“ с 65-годишен водач от село Склаве и „Мерцедес“, управляван от момиче на 19 години. Тя е от Сандански. Причината е неспазена дистанция. При удара едната кола отскочила и тогава била блъсната 19-годишна санданчанка, която пресичала на пешеходна пътека. При инцидента, с болки във врата е пострадала водачката на лекия автомобил „Мерцедес“, а пешеходката е получила нараняване в областта на таза. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here