Сн: Булевард България.

Бившият главен прокурор и бивш председател на КПКОНПИ Сотир Цацаров и прекратил 31-годишния си брак със съпругата си Меглена Цацарова в Пернишкия съд, пише Булевард България.

Решението на съда е от 21 юли т.г. и според него бракът се прекратява „поради настъпило дълбоко и непоправимо разстройство на брака, по вина на Сотир Цацаров“.

Бракоразводното дело се решава в Перник, тъй като Цацаров е бивш шеф на Пловдивския районен съд и Пловдивския окръжен съд.

Новината за развода идва часове след като бившият главен прокурор и телевизионната водеща Ани Салич бяха заснети да пристигат на летището на остров Корфу. Кадрите са били изпратени в редакцията на в. България днес.

Връзката на двамата е публична тайна от началото на годината.

През януари Цацаров каза, че напуска позицията си в антикорупционната комисия часове преди да му бъде отнет достъпа до класифицирана информация. Няколко месеца по-късно достъпът му беше възобновен, а от 1 март той се завърна като шеф на отдел във Върховната касационна прокуратура.

През 2012 г. вече бившата съпруга на Цацаров също беше замесена в скандал. Тогава нотариус Меглена Цацарова и нейната колега Адела Кац-Бояджиева, съпруга на адвоката Иван Бояджиев, бяха обвинени, че през 2008 г. са купили 2 овощни градини от по 2,9 дка край пловдивското село Костиево на цена, многократно по-ниска от реалната.

Впоследствие Сотир Цацаров потвърди, че съпругата му действително е участвала в имотна сделка, при която в нотариалния акт е била посочена многократно по-ниска цена./Булевард България
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here