Иновативна онлайн платформа дава възможност на млади хора, занимаващи се с изкуство да представят свои проекти и да получат безвъзмездно финансиране.

Иновативна онлайн платформа дава възможност на млади хора, занимаващи се с изкуство да представят свои проекти и да получат безвъзмездно финансиране.
Социално отговорната инициатива „Вселена от възможности“ е на Пощенска банка, която за втора поредна година стартира тази кампания.
Платформата има за цел хората, занимаващи се с изкуство (музика, рисуване, актьорско майсторство, творческо писане и фотография) от близки населени места, да се запознават с творчеството на други младежи, занимаващи се с изкуство, както и чрез нея след това да си създават нови запознанства, за да обменят опит и идеи в различни сфери на изкуството. Проектът е на национално ниво, а след това ще премине и на международно, като се предвижда до 2 години платформата да бъде използвана в повечето европейски страни.
През 2022 г. Пощенска банка организира Програмата „Вселена от възможности“, в рамките на която, чрез дигитална платформа потребителите ще споделят идеи за проекти, целящи промяна или предоставящи нови, вълнуващи възможности.
Програмата се организира в 3 категории – “Дигитални иновации”, “Образование” и “Зелени проекти”.
Общият награден фонд е до 30 000 лв. Стойността на гранта, който може да получи всеки проект, е на стойност до 10 000 лева, а реализирането на проекта следва да бъде в срок до 6 месеца от датата на получаване на гранта.
Всеки участник има право да представят проекти в трите сфери на Програмата. Няма ограничение в броя проекти, които може да представи всяко лице или организация. Няма ограничение относно пълното или частично финансиране на проекта спрямо размера на гранта. Тази нужда се декларира при кандидатстване в описанието на проекта, който трябва да бъде реализиран в срока, посочен в предходния абзац.
В 12:00 ч. на 1 август 2022 г. ще бъдат обявени 10 финалисти във всяка една от трите категории, които са събрали най-много гласове.
“Вселена от възможности” е проект на Пощенска банка, който цели да генерира интересни идеи, свързани със социално предприемачество в полза на обществото. Той предоставя шанс на всеки с идея за проект, който би променил живота към по-добро, да се състезава за финансиране на неговото реализиране.
Повече информация може да откриете на посочения линк:
30 години Пощенска БанкаВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here