Пореден вандалски акт в Благоевград! В аквапарка хванаха крадци на място

Пореден вандалски акт се разиграл снощи в Благоевград, съобщават от общинската администрация. Обект отново бе терена на аквапарка в областния център, а служители на Звено „Инспекторат“ към Община Благоевград хванаха извършителите на място, непосредствено преди да бъдат изнесени материали от затвореното съоръжение.
След извършване на регулярни проверки от страна на инспекторите към Общинска администрация е констатирано, че на място в аквапарка има подготвени материали за изнасяне, сред които врати, платна, каси за врати и други. След направен обстоен оглед дежурният екип от Звено „Инспекторат“ забелязва крадците и се обажда на телефон 112, в следствие на което пристигат служители на реда и арестуват двамата недобросъвестни граждани.
Това е поредно деяние в района на Аква парка и „Бачиново“. Община Благоевград полага непрекъснати усилия за справяне с вандалските деяния! Призоваваме за отговорно отношение и опазване на общинската собственост!
При забелязани нередности, в това число вандалски актове, сигнали могат да бъдат подавани на дежурните денонощни телефонни линии – 073/88 44 34, 073/ 88 44 06 или тел. 112.Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here