Емил Гущеров предаде щафетата на Костадин Костадинов през 2019 г, събра си багажа от кабинета на площад "Свобода"№1.
Дългогодишният депутат на Дупница д-р Иван Ибришимов пожела на старта на парламентарните избори на водача Бойко Клечков да спечели два мандата и предупреди, че силите между БСП, ГЕРБ и ИТН са изравнени.

„Знам, че ви боли, това че няма комуникация между вас, общинското ръководство на БСП- Дупница с националното или областното на партията, но това не е проблем на ГЕРБ или на някоя от другите партии. Депутатът на БСП от Кюстендил Бойко Клечков нищо не направи, тук, когато идва пред присъстващоте само говореше: „Аз, аз…това ще направя, за онова ще направя…“- и досега нищо не е направил. БСП е в управляваща коалиция, в опоциция когато беше, депутата Иван Ибришимов съдейства за серия проекти, включително и за средства за Спортна зала- Дупница. Да, вие може да не сте виновни, съветниците от БСП, нямат вина, но вашите съпартийци са виновни, защото не са допринесли с 1 лев за Дупница. Зам.- кметът Олга Китанова беше в Министерски съвет, постави въпросите за ремонта на „Младежкия дом“, за ремонта на „Часовниковата кула“, вие, съветниците на БСП, може да сте били в МС, но не в ролята си на общински съветник, а сигурно в ролята на човек, по някакви лични въпроси….и други тематики, които сте обсъждали. Защото много ясно и категорично чухте, че има заявен проект. Сега за Дупница няма една стотинка, а за Гоце делчев милоини текат. Защо в Гоце Делчев, защото когато управляваше г-н Борисов общините не се делеха на БСП, ДПС. Доколкото знам, в Гоце Делчев от много години управлявате вие, БСП и напълно нормално да потекат едни пари към съответната община. Това е разликата в управлението на ГЕРБ и БСП.
Костадин Костадинов, тъй като преди не можах да ви дам лично обяснение. Споменахте знаете ли къде е Главан. По една случайност жена ми е от там в област Стара Загора на границата с Хасково. Нека дадат там 9 000 000 лв., а на Дупница 900 000 000 лв.“

Това разкри на последната сесия в Дупница общинският съветник на ГЕРБ Емил Гущеров, бивш депутат по повод по повод тоталния отказа на правителството да финансира обекти в Кюстендилска област. Гущеров беше провокиран и от председателят на Общинския съвет Костадин Костадонов:

„Г-н Гущеров, да нервирам се, така е, емоционален съм. Село Главан знаете ли къде е? Сега то не е прието предложението да не спекулираме. МРРБ предлага в с. Главан да се дадат 9 000 000 лв. за В и К., село Главан се намира в Ямболска област. Минерални бани хасковско 15 000 000 лв.. Значи, някой си разиграва милиончета и милиони. Ние пратихме писмо зимата. Може ли парното и газта се вдигнаха в пъти от 66 на 170 000 лв. тока и никой не ни поглежда и не ни чува …………. И за това са така емоционален и изключително притеснен и пак ще повторя от този микрофон за да остане записано. Аз пък не съм съгласен с г-жа Китанова за ремонтана „Младежки дом“, рискът, този проект да не се случи според мен, е огромен. Изобщо не споделям нейния оптимизъм. Тя е експерт, тя е човек, който работи с цифри, тя вярва в доброто и вярва в така, че хората са настроени. Обаче, с тази некадърност на националнониво, с тази пълна липса на средства, аз пък, ето днес заявявам, че съм доста скептичен, че ще се случи.“
Вижте видеоканала ни:


3 КОМЕНТАРИ

  1. Никой нищо не е длъжен да дава щом едни тумбаци крадат парите! Всички ви разбраха и още повече ще ви разберат, пари няма вече!

  2. Ти колко пари донесе за Дупница и колко открадна? Един съден побойник на жени и крадец от Напоителни системи няма право да говори за другите хора виж се първо ти какво представляваш

  3. Бойко Клечков колко лева е донесъл за Дупница не знам, ама колко отнесе Емил Гущеров и ГЕРБ всички знаем, така че няма нужда да се прави този на загрижен и почтен. Видяхме те и тебе колко си почтен с гумената кукла и за един телефон Верту!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here