Септември (Симитли) и Ботев (Ихтиман) завършиха 1:1 в контролен мач

Септември (Симитли) изигра последната си контрола преди началото на първенството в Трета лига. Съперник на септемврийци бе Ботев (Ихтиман). Двата тима не успяха да излъчат победител, като срещата завърши при резултат 1:1.

Старши треньорът на Септември Стефан Гошев коментира, че срещата, която се игра по – рано днес в Симитли, е преминала нормално. „Важното е, че нямаме контузени играчи, въпреки сериозните и тежки тренировки и контроли по време на лятната ни подготовка. Доволни сме от старанието на момчетата, но има още много неща, които трябва да свършим, за да постигнем оптималните резултати към които се стремим“, каза още той.

Септември (Симитли) ще почива в I-вия кръг на Трета лига, който започва на 6-ти август. Въпреки това тимът ни има голямо желание да играе в Купа България. Към момента се очаква кръг от Купа България да има на 3-ти август. Ако това не се случи, то септемврийци плануват да изиграят още една контролна среща с Марек (Дупница) на 6-ти август, тъй като и те почиват тогава. 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here