„Данък смет беше вдигнат със 100% преди две години. Контейнерите за боклук са като бонбандирани, сметосъбирането е под всякаква критика. На 13.01.2022 с решение на Общински съвет гр. Кресна са гласувани 56 122 лв за закупуване на контейнери и кофи за битови отпадъци! Вече 7 месеца контейнери няма, къде са парите, може би ще пристигнат за изборите догодина.“
Това съобщи Тодор Гюрев по повод лавина от обществено недоволство полетяла към кмета на Кресна Николай Георгиев, чиято месечна заплата е равна на министерската- над 3 300 лв., но коефициентът на полезн действие и изпълнение на решения и обещания е под критика.
Станко Станоев показа кадри на контейнерите по улица „Вардар“ в Кресна и обяви с огромни букви, пълни с възмущение:
„ЕДИН ЧУВАЛ ГОЛЯМ, БИХТЕ ЛИ ДОСТАВИЛИ НА УЛИЦА ВАРДАР №120 , ПОСОКА СЕЛО СЛИВНИЦА, ЗА ДА ИЗХВЪРЛИМ ТОВА ПОДОБИЕ НА КОНТЕЙНЕР?
КАПАКА ОТВАРЯМЕ САМО И ЕДИНСТВЕНОТО С ПОДРЪЧНИ СРЕДСТВА, ЗА ДА МОЖЕ НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ПРОТЕЖЕНИЕТО НА ЦЯЛАТА УЛИЦА ВАРДАР, КАКТО И ОТ СЛИВНИЦА СЛИВНИЦА ДА ИЗХВЪРЛЯ ОТПАДЪЦИТЕ СИ, НЕ САМО ОТ ЕЖЕДНЕВИЕТО, БИТОВИ, ВСЯКАКВИ.
ПРИ НЕКОЛКОКРАТНО ИСКАНЕ ДА БЪДЕ ПОДМЕНЕН „КОНТЕЙНЕРА“ ОТГОВОРА БЕШЕ –
ЩЕ ГО ОТРЕМОНТИРАМЕ.
НО ТОВА, КОГА ЩЕ СЕ СЛУЧИ- ЕВЕНТУАЛНО ПРЕДИ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ, КОГАТО ДОЙДЕ ГРУПИЧКАТА ОТ ОБЩИНА КРЕСНА, ЗА ДА НИ УВЕЩАВАТ ЗА КОГО ДА ДАДЕМ ГЛАСОВЕТЕ СИ.“Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here