Дървеният бос Веселин Камбуров сменя амплоато. Предприемачът става експерт в Държавното горско стопанство в Гърмен. Информацията потвърди самият той, след като дни наред се разпространяваха слухове за новото му поприще.

Бизнесменът споделя, че познава системата и има дълъг опит с нея. Познава нейните слабости и е готов да даде опита си за развитие на българското лесовъдство и дърводобив. Твърди, че има и идеи за реформи.

Преди няколко години около името на Камбуров избухна скандал. Той обвини шефа на Регионалната дирекция по горите в Благоевград Иван Гергов в рекет, а после поведе и протест срещу него.

Предстои до часове да бъде подписана заповедта за назначението му в Горското. Камбуров е собственик на една от най-големите фирми за дърводобив в региона. Какво ще се случи с управлението й ще разберем скоро. Той беше и кандидат за общински съветник от БСП, но не успя да събере гласове.

Владимир Москов поля 7-ма победа за кмет на Гоце Делчев с верни другари, Веселин Камбуров с тост: Най- добрият кмет, човек и приятел!
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here