Къщите от мегакомплекса „СамЕлион” край Самоков чакат своите стопани

Стартира продажбата на жилищата в комплекс „СамЕлион”, съобщиха инвеститорите. От дружеството подчертават, че къщите са почти готови. Те са с напълно обзаведени бани и санитарни помещения, положени са подовите настилки. Всички са газифицирани и имат инсталации за отопление. Разполагат с вътрешни конзолни стълби и парапети, системи за осветление, ел. инсталации с възможност за автоматизация тип „умен дом“, оборудвани са със слаботокови инсталации с възможност за пренос на глас, данни и видео сигнали.


„Изпълнението отговаря на най-високите стандарти на строително-монтажните работи, оборудване и обзавеждане на сгради!”, гарантират от „СамЕлион”. От фирмата чакат заявки на купувачи на телефон: +359(0) 889 266 566 и е-mail: sales@samelyon.com.
Както сме писали, освен къщите, комплексът включва също хотел, спортна зала и СПА център с басейн, конферентен център, спортно- рехабилитационен и специализиран медицински център. Строителството стартира преди две години. Спортната зала ще се превърне в дом на звездния баскетболен тим от Самоков „Рилски спортист”, чийто президент е Петър Георгиев, който е инвеститор на проекта „СамЕлион”. През миналата година проектът получи награда от международния конкурс „Животворна светлина” 2020 в категория: New build – Residential buildings.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here