Мехмед Вакльов: Честит Курбан Байрам! Нека този празник ни учи на мъдрост и ни превърне в отговорни граждани на Република България

Уважаеми съграждани мюсюлмани,

Щастлив съм да Ви поздравя по случай големия мюсюлмански празник КУРБАН БАЙРАМ. Вярата е основа на живота ни. Тя е желание за мир, за достоен живот на Вас, семействата и близките Ви. Вярата ни учи на добротворство, което да е наше житейско поведение, на добронамереност, търпение и следване на истината. В общества на различни религии и етноси вярата е общото благо на всеки от нас.

На този ден Вие почитате своята вяра и уважението към религията си. Тя е най-здравата ни връзка. Вярата ни дава стремеж към велики дела. Благодарение на нея, ние  посрещаме трудностите с решителност, упоритост и категоричност. Нека се научим да бъдем по-добри и толерантни един към друг! Пожелавам ви здраве, успехи и благополучие. Нека този празник ни учи на мъдрост и ни превърне в отговорни граждани на Република България. Нека пребъде взаимното ни уважение и заедно да работим за нашето общо бъдеще!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here