Инж. Гърменов и зам.- кмета Гюров инспектираха ремонтите в село Горно Драглище

След решения на ОбС, община Разлог стартира едновременно няколко дейности, обхващащи ОУ „Неофит Рилски“, НЧ „Слънце“, улица „Деветнадесета“ и гробищния парк

 

Временно изпълняващ длъжността кмет на Община Разлог- инж. Гърменов и зам. кметът- Иван Гюров посетиха село Горно Драглище, с цел оглед на ремонтните, извършени от Общината през последния месец.
След решения на Общински съвет, Община Разлог стартира едновременно няколко дейности, обхващащи ОУ „Неофит Рилски“, НЧ „Слънце“, улица „Деветнадесета“ и гробищния парк. В рамките на месец общински служители се заеха с изграждането на подпорна стена, която ще допринесе за увеличаване броя на гробищните места. В началото на месец юли започнаха ремонтните дейности по покрива на училището, подмяна на дограмата в читалището, както и смяната на водопровод на една от крайните улици на селото.
„Надяваме се в близките месеци да стартираме и изграждането на футболно игрище в двора на училището. По този начин ще дадем възможност за по-пълноценно реализиране на учебния план по Физическо възпитание и спорт, а жителите на селото ще имат свободен достъп до нов терен за спортни занимания. Продължаваме да работим и върху развитието на културата, като подмяната на дограма на читалището е само началото.“, заяви инж. Гърменов.
„Хубаво е, че успява в рамките на няколко дни да се справим с проблеми, касаещи ежедневието на хората. Подменената водопроводна мрежа ще намали честите аварии и ще осигури по-добро водоснабдяване. Съвместната работа с г-н Пандев е предпоставка за облагородяване на Горно Драглище и предоставяне на възможност за развитие на крайните райони на селото. Надяваме се да привлечем повече хора, който да построят новата си къща или вила за отдих именно тук.“, допълни г-н Гюров.
По време на визитата инж. Гърменов и г-н Гюров бяха водени от кмета на Горно Драглище- Георги Пандев, който показа на управниците и облагородения център на селото и благодари за оказаните действия от страна на Община Разлог.Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. КАДРОВИКА НА ОД НА МВР БЛАГОЕВГРАД ПЕТЪР ИВАНОВ – ЗМИЯТА Е ЛЮБОВНИК НА ШЕФКАТА НА СЕКТОР ПАСПОРТНА В ОДМВР БЛАГОЕВГРАД РАДОСТИНА ДИМИТРОВА – Петър Иванов змията я изнудва с уволнение и спи с нея.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here