Уволненият заради 4 чувала боклук Д. Ичев пребори МВР, връща се на работа като шеф на „Охранителна полиция” Благоевград

Уволненият заради 4 чувала с боклук Димитър Ичев си върна поста шеф на „Охранителна полиция” в Първо управление в Благоевград. Той беше освободен от поста на 21 септември миналата година. До мярката се стигна, след като в социалната мрежа се завъртя клип, на който е заснето как ченгето изхвърля строителни отпадъци на нерегламентирано място в село Айдарово. Ичев обаче обжалва уволнението си и вече печели на две инстанции. Има решение и до 20 дни той трябва да се върне на ръководната длъжност, като му се изплатят заплатите от септември до сега. Директорът на ОД МВР Благоевград Георги Кандев обаче има пълен екип и постът на Ичев е зает. „Сега ще му се наложи да махане временно изпълняващият длъжността, за да изпълни съдебното решение по връщането на Ичев.”, коментират полицаи. Уволнението на Ичев е било подпечатано от комисия, назначена във връзка със случая с чувалите с отпадъци. Председател е бил Пътър Иванов. Другарският съд за 60 дни е изготвил доклад, на база който е изковано наказанието за Ичев, то обаче не издържа в съда.

„Нека да е ясно, че това е единственото място – депо за строителни отпадъци и земна маса,, на територията на община Благоевград. Защото се спекулира с описанието дадено от ,,свидетелите“, че е ,,нерегламентирано“. Ако някой знае друго място на територията на общината, което е за тази цел, а аз не го знам моля да посочи местонахождението му . Благодаря.“- коментира Ичев за 4ВЛАСТ.
Вижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

  1. КАДРОВИКА НА ОД НА МВР БЛАГОЕВГРАД ПЕТЪР ИВАНОВ – ЗМИЯТА Е ЛЮБОВНИК НА ШЕФКАТА НА СЕКТОР ПАСПОРТНА В ОДМВР БЛАГОЕВГРАД РАДОСТИНА ДИМИТРОВА – Петър Иванов змията я изнудва с уволнение и спи с нея.

  2. Елена Ичева от ОДМВР Благоевград се премести от отдел Административен в трета глуха . Причината е шефа и Петър Иванов – змията я натискаше и изнудваше да се премести иначе лошо и се пише.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here