Росица Димитрова

Общинските лидери на ПП ГЕРБ в Кресна и Разлог са сменени с решения на Изпълнителната комисия на партията, съобщава в. Струма. Тодор Гюрев е новото лице на ГЕРБ в Кресна и сменя Валентина Таскова. Д-р Емил Тончев пък заема мястото на д-р Мария Копанарова, председател на ОбС в община Разлог. Дамата си направи отвод и поиска да бъде освободена от лидерската позиция, която заема още от създаването на структурата в Разлог.

В останалите общини в Пиринско, без Благоевград, Гърмен и Якоруда, досегашните председатели запазват позициите си: в Сандански остава Стоян Стоев, в Струмяни – Кирил Укев, в Симитли – Лиляна Айкова, в Гоце Делчев – Никола Джингаров, в Сатовча – Румен Арнаудов, в Белица – Иван Стойчев, и в Хаджидимово лидер на структурата на ГЕРБ остава Наташа Стоянова.

ИК на ПП ГЕРБ все още няма решение за водачите в общините Благоевград , Гърмен и Якоруда, като произнасянето по кандидатурите на местните структури се очаква всеки момент.

Припомняме, че в областния център на Пиринско досегашният лидер на ГЕРБ Росица Димитрова, ексшеф на ВиК, събра 123 номинации срещу 70 за бившия директор на НП „Рила“ Красимир Андонов.

Със 132 гласа Росица Димитрова остава начело на ГЕРБ в Благоевград, Красимир Андонов събра 70 гласа

В Гърмен партията в момента се ръководи от Верхад Ислямов, а в Якоруда – от Ваня Гатдерова./в.Струма

 


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here