Съдия Мая Миленкова

Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 10 месеца, на 22- годишен кюстендилец, който се призна за виновен в държане на високорискови наркотични вещества –  амфетамин. Съдът привежда в изпълнение и условно отложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от 12 месеца, по дело от 2019 г., което следва да се изтърпи отделно от наказанието по настоящето споразумение. Подсъдимият е осъждан и за кражба.

Даниел В. се призна за виновен в това, че в периода от 14.03.2022 г. до 23.03.2022 г., в гр. Кюстендил – на бул. „България“ и в сградата на ОД МВР, в условията на продължавано престъпление, без надлежно разрешително е държал в себе си високорискови наркотични вещества – амфетамин, с общо тегло 4, 36 грама, на стойност 130, 80 лв. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Съдът, под председателството на съдия Мая Миленкова определи наказанието „лишаване от свобода“ да бъде изтърпяно при първоначален „общ“ режим.

Определението на Районен съд, с което привежда в изпълнение и наказанието „лишаване от свобода“ по ЧНД от 2019 г., подлежи на жалба и протест пред Окръжен съд – Кюстендил в 15 – дневен срок.

Съдът приспада времето, през което обвиняемият Д. В. е бил с мярка за неотклонение „Задържане под стража“ и „Домашен арест“.


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here