Николина Димитрова и адвокат Деси Стойнева в разпри и дела от 2 години заради асансьор

Съседки спор заради асансьор от 2 години водят Николина Димитрова и уважаваният адвокат Десислава Стойнева. Двете не могат да мелят брашно заедно и спорът е пренесен в съда в Дупница. „Водя дело за обида за 4000 лв. в съда в Дупница, който отсъди в моя полза, сумата ще даря на дете в нужда.”, обяви пред „4Власт” Николина Димитрова. Тя разказва, че входирала жалбата си след спор от преди 2 години на стълбището в блока, в който живеят. Търканията започнали заради новия асансьор в блока. Димитрова обяви, че съседи събрали пари, за да оборудват и возят в чисто ново съоръжение. „Правеха ремонт, съпругът на адвокатката Иван Михайлов товари строителни материали и даже ръчна количка. Издраска го, а беше нов, имаше поражения по стените, по пода. Поискахме да възстановят щетите, но те отказаха. Даже дадоха под съд домоуправителката на блока. От тогава сме все в разправии и по дела. Тя ме нарече „крейзи”, „кукавелка”, „психично болна”, каза: „Ще те блъсна по стълбите и няма да може да го докажеш. Ти си болен мозък, ще те изритам.”, реди Димитрова. Тя подчерта, че припаднала и се наложило да се извика бърза помощ. Междувременно Десислава Стойнева, която е един от добрите адвокати на Дупница, бивш юрист в Община Дупница, също е входирала две жалби в полицията срещу съседката си, които отново касаят закани за саморазправа и страх за живота. Сега, от съда в Дупница, делото за обида отива на втора инстанция в Кюстендил. Димитрова показа и подписка, с която съседите й се подписали, че я подкрепят, документът е входиран в прокуратурата и съда. На два листа били записани оплаквания срещу Стойнева. „По време на делото тя показа подписката, но беше заличила всичко, освен моето име. Съдът не взе под внимание фалшивия документ и се произнесе в моя полза. Внесох фалшификата в прокуратурата, от където заявиха, че няма престъпление.”, каза Димитрова. Потърсихме за коментар Десислава Стойнева, тя беше категорична, че няма истина в думите на съседката й. „Няма и 2% истина в твърденията на Димитрова, няма и щети по асансьора. Елате и го вижте! Никога не съм я обиждала, още по- малко да й се заканвам. Защо? Мисля, че в някаква част този град ме познава. Това са глупости, които нямат нищо общо с реалността. Във въпросния ден, когато твърди, че съм я обиждала, изобщо не съм била в блока, не зная как съм я обидила. Имам и доказателство- JPS на телефона, а също имам и свидетели. Димитрова няма друга работа, освен 24 часа в денонощието да се занимава с мен, да се оплаква от мен. Районен съд в Кюстендил отсъди в нейна полза, защото ползва лъжесвидетели. Истината може да се забави, но ще си й дойде времето. Аз мисля, че нормален човек няма да ходи в полицията и съда заради мен, не съм толкова страшна, още по- малко опасна, напротив- справедлив човек съм.”, коментира Стойнева.

Албина Анева

Адвокат по делото с домоуправителя на блока пък била благоевградчанката Албина Анева. Николина Димитрова обясни, че то било загубено, тъй като Анева изобщо не дошла на заседанието, а пък домоуправителката в това време не била в България. „Анева взе 300 лв. и не се яви в съда. Обясни, че станало объркване в датите и дошла на другия ден.”, обясни Николина Димитрова. Блокът, където живеят, е нов, намира се срещу ВиК Дупница и беше построен преди около 10- ина години от бизнесмена, бивш зам.- кмет Валентин Караилиев. Апартаментите са доста скъпи, на място се нанесоха само вип персони.
Вижте видеоканала ни:


10 COMMENTS

  1. Деситу Стойнева е добре позната като изключително нагла и арогантна персона с голямо его и никакво покритие.

  2. Десислава Стойнева,която се изявява като Вин Дизел и като Mimi,вземи се скри някъде и не се показвай.Отдавна не беше хапала,и мислех че ти е свършила отровата.Тая женичка,нито някой я познава,нито се е чуло нещо за нея,но за тебе душичко мила се знаят много неща само да не ти припомням.Тоя къде те е земал, да знае че си е взел много обработена булка,направо са ти избили тампоните.

  3. Моля всички коментиращи да спазват добрия тон,както тези които пишат за Деси Стойнева,така и за другата жена .Става въпрос за дами все пак .Не се знае дали изобщо е вярно това,пък и да е,не виждам какво ви бърка сексуалния живот на тази иначе симпатична дама Десислава!!!

  4. Коментара че Десислава е симпатична,не си го е писала сама.Написах го аз,мъж съм.Харесва ми като жена,жалко че е семейна….

  5. Дали сте и светили в кревата ,та знаете такива подробности?????Или е отрезала някой,и сега злобее….

  6. Кои са готините мацки у общината бре?Румяна Тончева ли?,Или Васко шофьорчето и жена му?хих

  7. Леле,леле,нашия блок стана известен.Стига са се писали глупости,че двете заедно брашно не мелели и се скарали за асансьора.Ние сме се видели в чудо откакто Стойнева се нанесе, никой в блока не я иска,изолирали сме я и се приключи,ама това човече не се спира.То не бяха неверни жалби срещу нас,то не бяха съдилища,щом стигнаха до там да съдят всички собственици с неверни обвинения,и като се усетиха че ще изгубят делото го оттеглиха Колкото до асансьора истината е ,че го съсипаха,но е излишно да се обсъжда..Даже не си струва да говорим за нея,под нивото ни е.

  8. Лидето е пич,в тоя град никой не може да се скрие от нея,хваща ги от раз.Малко поокрасява нещата ама така е по интересно,има си чар с който само тя може да представи някое събитие.Харесва ми как вкарва хумор във въпросите си.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here