Нинова отиде да снима промоции на хляба, а цената на хляба няма да падне. 1,89 лева беше вчера хляба. Видях го с очите си! С какви очи Корнелия Нинова се обръща към електората си?!, каза лидера на ГЕРБ

Най-мащабното купуване на гласове в историята се провежда в парламента. Освен пари за отцепници, се предлагат колосални суми, за да не се влиза на гласуване. Така са се вкопчили в тази власт, че не забелязват какво се случва около тях. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг днес.

„Вчера Европейската комисия намали общата сума на безвъзмездните средства, които ще предостави на България по Плана за възстановяване. Корекцията е 578 млн. евро – над 1 млрд. и 200 – 300 млн. загуба вследствие на промяната. Много са загубите – тази е категорична”, обясни още той.

Изборните резултати на ГЕРБ срещу безпринципни коалиции като ДБ-БСП и ПП-ИТН са истинската социология!
-ГЕРБ печели частичните местни избори в община Нова Загора;
– ГЕРБ печели на първи тур кметското място в Попович, община Бяла, област Варна;
– ГЕРБ печели на първи тур кметското място в Секулово, община Дулово, област Силистра;
– ГЕРБ печели на първи тур кметското място в Нова Камена, община Тервел, област Добрич;
– Кандидатът на ГЕРБ отива на балотаж в кметство Лиляче, община Враца.
Резултатът ни е при машинно гласуване и при голямо полицейско присъствие, целящо сплашване на населението. Под командата на Бойко Рашков полицията влизаше масово по къщите с разпореждане, че не трябва да се гласува за ГЕРБ. В Нова Загора са ходили при бизнесмени да ги заплашват.
От Бойко Рашков ли да се плаша? Всичко се вижда. Репресията поражда, според Закона на Нютон равно по сила и обратно въздействие.
Най-мащабното купуване на гласове в историята се случва в българския парламент!
Освен пари за отцепници, се предлагат колосални суми депутати да не влизат в пленарна зала при гласуването на новия кабинет. Така са се вкопчили в тази власт, че не забелязват какво се случва около тях.
“Промяната” и служебното правителство буквално провалиха Плана за възстановяване. И вчера ЕК намали общата сума на безвъзмездните средства с корекция 978 милиона евро. По „трънския курс“ – над милиард и двеста-триста милиона. Загуба в името на „промяната“. Загубата на милиарди я обясняват с “Ми случва се”! Губят се милиарди от некадърност, от безотговорност. Безсмислено е да се обяснява как щяха да събират милиарди от кражби. Не само че не събраха, а продължаваме да губим и готовите пари, които благодарение на европейската солидарност имахме. Катастрофа!
Надуха ни главата със социалната си политика. При нас 50 лева си бяха 50 лева. А сега – чета статистиката и не мога да повярвам. Нинова отиде да снима промоции на хляба, а цената на хляба няма да падне. 1,89 лева беше вчера хляба. Видях го с очите си! С какви очи Корнелия Нинова се обръща към електората си?!
А хаосът с 25 ст./л по бензиностанциите? Те крадат 1.20 лв, тези 25 ст. са подигравка.
Същите хора сега вадят незнайно от къде големи суми и купуват депутати – по апартаменти и лаборатории. Един депутат са над 10 000 гласа, всичко това пред очите на умнокрасивите.
По най-важните външнополитически теми опозицията свърши работата на управляващите. По темата РСМ – този път го проправи опозицията в България. И всички наши евроатлантически партньори знаят това. Въпреки начина, по който се отнесоха с руските дипломати – пак ги подкрепихме в пълния обем. И днес един „титан на мисълта“ – ген. Атанасов каза, че БСП не им пречела за депутинизацията. И пак ясно казвам – ние на 100% ги подкрепихме. Ще останем в историята като опозицията, която управлява – ние бяхме за приемането на предложението за РСМ, за добрия бюджет, за оръжие за Украйна и т.н
Що се отнася до РС Македония-обидите срещу България на протестите в Скопие доказват, че сме били прави в подкрепата си за т.нар. Френско предложение-то защитава интересите на България.
Ако македонците продължат да наричат България „фaшиcткa“, пътят им към ЕС ще спре, докато това се промени-така че можем да бъдем спокойни. Те казват, че ние се дължим като „тъмен балкански субект“, но сега Европа като вижда какво правят те, това работи за нас. А аз искам тези два балкански народа и съседи да се разбират.
Съдебната реформа на „промяната“ се сведе до това да сложат Бойко Рашков начело на КПКОНПИ. Само и само да го пенсионират и да му намерят пост.
Нали на 1 юли щеше да работи газовата връзка? Ще работи, ама не сега! Но въпросите за енергетиката са забранени, защото ветото на истинската мафия, която управлява в момента, важи с пълна сила..

 
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here