105- има служители на Областната дирекция на полицията в Перник бяха наградени днес по повод предстоящия празник на МВР утре. Наградите бяха връчени днес на тържествено събрание. С „Почетен знак на МВР – III степен“ са наградени Радостин Митаров и Иван Станиславов, служители в сектор „Научно-техническа лаборатория“ и РУ – Радомир. Заповедите са издадени от министър Бойко Рашков.
С „Обявяване на благодарност и индивидуална парична награда“ са отличени 10 служители от Първо РУ, а с „Писмена похвала“ 93-ма полицаи от областната дирекция. Наградите са от старши комисар Павел Млеканов – директор на ОДМВР – Перник.


По случай  приключване на професионалната кариера в МВР и за дългогодишната, безупречна, прецизна и отговорна работа в системата на вътрешното министерство бяха връчени грамоти и плакети на трима служители – Ели Захариева, Жулиета Райчева и Людмил Владов. Поздравителни адреси бяха изпратени от ръководството и дирекции в МВР, администрации и ведомства. В обръщението си към служителите на ОДМВР – Перник старши комисар Млеканов благодари за денонощният труд и високите резултати в борбата с престъпността и опазване на обществения ред в региона.


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here