Виктория Василева: Напускам парламента, но оставам с „Има такъв народ“ и ще довърша това, което сме започнали!

Виктория Василева
Животът често ни изправя пред избори. Правилини или не, времето е най-точният съдник. Вчера взех едно от най-трудните решения в живота си.
Мой личен дълбоко осмислен и не лесен избор. Напускам парламента.
Обявявам го официално, за да спрат упражненията и интерп ретациите. Това е моят личен избор и той не подлежи на обсъждане и търсене на конспиративни теории.
Като отговорен човек ще изпълня ангажимента си към „Има такъв народ“ и ще довърша това, което сме започнали, защото смятам, че така е правилно!
Годините лоялност към този екип заслужават това. Чувствам се изчерпана и уморена!
Аз съм обикновен човек, преди да съм народен представител или главен секретар на партия. Съжалявам, ако разочаровам очакванията ви. Много събития, които се случиха, генерално се разминават с представите ми за политика и човешки отношения. Нищо лично! Решението е трудно, но избирам самоуважението си. Благодаря за доверието!
Това съобщи на страницата си във ФБ депутатът Виктория Василева.Вижте видеоканала ни:


4 COMMENTS

  1. Тази изкукала лелка съсипа структурите на ИТН в Кюстендилско, направи депутат счетоводителката на Палчев /човек на братя Галеви/, сложи за областен управител една стара мома дето седи там за украса само и направи още един куп поразии в угода на ГЕРБ! Слава Богу, че се маха, но вече е късно да се поправят грешките след нея.

  2. ИТН се оказа подводница на ДПС и кръга Делта Хил и тази стара сврака напуска потъващия кораб! А за всичките ви провали в област Кюстендил ще плащате ако Асен Василев стане премиер и то скъпо!

  3. Тази госпожа беше депутат и от Кюстендил и от Благоевград и освен празни приказки и срещи с много обещания не си мръдна пръста за двете области. Единственото което направи е да сложи няколко подмазвачи и негодници на работа и да я водят за носа криминални елементи! Като не знаеш нищо за хората в региона можеш поне да попиташ!

  4. Има една стара поговорка ,как охюва се издига до върха :с пълзение и при нея скока е голям от пълен цървул до дипломат в Аржентина .Така е като се вярва на всякакви голи обещания .Хора ,които през целия си живот не са направили нищо ,казваj ,че сега ще напранят велики неща.Завършвам с поговорката ,че не е луд този дето яде баницата…..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here