Ротари Дупница дари превързочни материали за детските градини, училища и общинската болница

Превързочни материали за детските градини, училища и общинската болница дари Ротари клуб Дупница. Председателят Николай Златарски съобщи, че материалите са останали от дарението, което само преди дни ротарианците изпратиха към Украйна. Материалите, които остават в Дупница, днес бяха предадени от Златарски, елект президентът Илиана Вакъвчиева и членове на клуба. Това стана по време на работна среща днес в заседателната зала на общинска администрация, на която присъстваха и медицинският персонал на детските и учебни заведения.

„Направихме много сериозно дарение за Украйна, където имат нужда, защото са в хуманитарна грижа. Освен Ротари клуб-Дупница се включиха и другите клубове от страната. Част от дарението, което виждате, бе решено да остане в Дупница и след съгласуване със зам.кмета Крум Милев, решихме да ги дарим на училищата, детските градини и на общинската болница. Тук са нашите деца, тук сме всички ние и това е мъничък жест от Ротари клуб за жителите на община Дупница. Нашата кауза е да помагаме, правим го със собствен и средства, труд и лично време и ни носи удовлетворение“, сподели Златарски. Това е поредна акция на Ротари клуб-Дупница тази година под президентството на Николай Златарски.
Вижте видеоканала ни:


3 COMMENTS

  1. Ротари Дупница като иде до тоалетната ще ни уведомявате ли?!

  2. Надзирателчето от затвора Николайчо дето сега продава шампоани и белина е повярвал, че може да стане политик и бутан от жена си става смешен на всички 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here