Възпитаници на школите към Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград изпълниха с детска глъч и творчество Моста на влюбените в празника „Три часа след Джулай“.
Иновативно и оригинално събитието привлече и деца от детски градини и занимални.
Децата свириха на пиано, цигулка, китара, пяха и танцуваха балет, а в работилничките по приложно изкуство изработваха бижута от еко материали.
Събитието бе открито от Богдана Костадинова – директор на ЦЛТРДБ, специален поздрав отправи Силвия Домозетска, директор на Дирекция „Култура, спорт, туризъм“ към Община Благоевград.
„Това прекрасно събитие в първия юлски ден носи радост и на малки и на големи и надяваме се с него да поставим началото на едно безгрижно лято на децата на Благоевград. Благодарим за енергията и любовта, които влагате в творчеството!“, каза в част от приветствието си към малките творци Силвия Домозетска.
И като на един истински Джулай Морниг, макар и три часа след изгрева, гостите се украсиха с хипи гердани от макарони.
Красивите и вълнуващи прояви на Моста на влюбените продължават с второто издание на лятна танцова фиеста, организирана от Община Благоевград и инструктори от местни клубове, тази вечер от 20:30 ч.

НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!



Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here