3- часово шоу в Самоков в подкрепа на красавица Еми, събраха 12 494 лв., майка й: Изкарала е над 600 дни в болница, няма да се предадем

Емилия Симова

50 000 евро са нужни за лечението на 17- годишната Емилия Симова от Самоков. Вчера на благотворителен концерт в града са събрани 12 494 лв. Момичето страда от аденокортикален кардинал на надбъбречните жлеза. Майка й споделя, че лекарите ги обезсърчили, но те не се отказали. Еми е претъпяла 5 изключително тежки операции, 13 химиотерапии, 25 лъчетерапии и има над 600 дни прекарани в болнично заведение. Сега надеждата е да се изпробва лечение, за което обаче са нужни 50 000 евро, а семейството не разполага с тях и разчитат на помощ.

В тяхна подкрепа вчера се проведе концерт на площад „Захари Стоянов”, в който взеха участие 41 участника. В 3- часовото шоу участваха Виктория Георгиева, Мария Галчева, Ивелина Велинова, Нина Гешева, Моника Ковачка, Екатерина Василева и Кристияна Димова . водещ беше Елена Алекси. За озвучаването са погрижиха Константин Пенев, DJ Крис и Георги Велков. В Самоков бяха  Филип Аврамов, група  P.I.F., DEEP ZONE Project, БАЛКАНДЖИ, Мая Бежанска, Куклен театър Стара Загора, дует „Рилско Цвете”, дует „Пирин”, Epizod, Конкурент, Иван Паланов Василиа Петрова, Мария и Магдалена Филатови и др.

Ето апелът за помощ на майката на момичето: „Пише ви една борбена майка. Майка на три деца. Майка, която никога не се отказа и не се предаде, майка на едно още по-борбено дете, което през последните 2 години премина през ада в борба с коварно заболяване “ аденокортикален кардинал на надбъбречните жлеза“. Претърпя 5 изключително тежки операции, 13 химиотерапии, 25 лъчетерапии и над 600 дни прекарани в болнично заведение. Въпреки всичко, това не сломи духа й и вярата й. Видимо не повлияха и постоянните думи на лекарите, че това е много рядко заболяване и просто ….“няма шанс“. Това са думи, които никоя майка не трябва да чува за детето си. В този момент аз си казах, че за детето ми има шанс и аз ще го открия. Да, благодаря от цялото си сърце на Господ всеки ден, че ми дава сили да продължавам да се боря и благодарение на тази воля намерих лечение за Еми, което е непосилно като сума за моето семейство и се налага да излея пред вас душата си, за да опиша този ужас отново и отново, за да събера необходимата ми сума за лечение в размер на 50 476,59 евро. Благодаря на всички, които имат възможност и ще се включат в събирането на необходимата ни сума, на тези, които нямат възможност, но ще ме подкрепят в мислите си и на всички, които отделиха от времето си, за да прочетат тези няколко реда, в които излях душата си, за да спася детето си! Банкова сметка на името на Емилия Симова в Банка ДСК– АД IBAN: BG56STSA93001528424299 BIC: STSABGSF Основание: дарение за лечение REVOLUT – +359894486828 IBAN: LT73 3250 0571 6885 0731 BIC: REVOLT21 Ekaterina Simova PayPal Ekaterina Simova +359894486828 Ketintze@gmail.com Бъдете здрави!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here