През изминалата седмица се проведе ДП по скокове на батут в Габрово. СК Евротрамп взе участие с 14 състезатели, като бяха обхванати всички възрастови групи.

Състезателите на треньорите Малинка Костова и Ангелина Богослова завоюваха 8 медала- златен, 3 сребърни и 4 бронзови.

Йоана Кръстева стана шампион, заедно с Божидара Георгиева на синхрон (15-16г.).

Сребърни отличия спечелиха Надя Христова- 2 място при жените на двоен мини батут, Георги Беловодски индивидуално, деца до 8г. и Кристъл Станкова и Магдалена Кисьова (Сливен) синхрон (13-14г).

С бронзови отличия се окичиха Еманоил Валентинов при мъжете на ДМБ, Симеона Райчова, жени (ДМБ, Елена Кирилова, момичета индивидуално, деца до 8г. и Стефания Костова и Стефани Боянова на синхрон (13-14г.). 
Съдии в първенството бяха Иво Кръстев, който също така е и международен съдия и Кристияна Кръстева, бивш национален състезател.

„Доволни сме от представянето както индивидуално на всеки състезател, така и като отбор. Завоювахме 8 медала, но най-важното е, че състезателите ни показаха борбеност, спортен хъс и са еталон за сплотен отбор. Все пак ни престои цяло лято за тренировки и усъвършенстване, така че да изчистим пропуските. Както аз, така и треньорите се гордеем с екипа, който успяхме да създадем, защото първо стои отборния дух, а след това идват медалите, няма как едното без другото.“, сподели Иво Кръстев, председател на СК Евротрамп .
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here