Лидерът ГЕРБ в Гърмен Денис Шенгов стана зам.- шеф на горското в Катунци с благословията на зам.- министър на земеделието Валентин Чамбов от БСП, хората: Схемата е „аз на тебе, а ти на мене“!

Председателят на общинския съвет в Гърмен Денис Шангов, който е и лидер на ГЕРБ е назначен днес за зам.- директор на горското в Катунци. Запознати съобщават, че Шенгов е пръв приятел на новоназначения зам.- министър на земеделието Валентин Чамбов от БСП, който е родом от град Гоце Делчев. Ден след вота на недоверие на правителството, Чамбов успя да уреди „политическия си противник“ на висок пост, преди два месеца 4ВЛАСТ прогнозира „възхода“ по схемата „аз на теб, а ти на мен“.   Преди два месеца след пишен запой, Шенгов отпразнувал министерското кресло на другаря си Валентин Чамбов, след което се прибрал у дома и в последствие се сепнал, че му няма колата, помислил, че някой му откраднал и хукнал към полицията. Полицайте установили, че  след купона ОбС шефът на Гърмен забрави, къде е паркирал, полицията откри колата до паметника на Гоце Делчев с ключовете на таблото.

„Пет пъти Шенгов е уволняван като директор на горското в Гърмен, една година е извън системата, безработен, но получава като председател на съвета над 3 000 лв. заплата, 90 % от кметската. Сега ще си докара още една дебела заплата. Горското в Гърмен е второ по големина в България и първо по печалби, най- много търгове стават за дървесина на неговата територия. Шангов е най- уволняваният и най- назначаваният директрор. Дойде с един син джип, днес дойде на работа като зам.- директор на Катунци.“  -казаха трима служители на горското в Катунци.

„Не съм никакъв шеф, това са глупости, не съм назначен.“ – излъга пред наш кореспондент Денис Шенгов по телефона.

От шефският пост на горското на Катунци Марко Запрев отиде директор на ДГС- Гоце Делчев. Запров отстъпи поста си на Иван Ризов, който му се е клел, че има членска книжка от БСП.

Валери Сарндев, който е областен управител и лидер на БСП в Югозапада беше запита за изненадващата рокада, която изстрелва в шефски пост лидерът на ГЕРБ в Гърмен, но той заяви, че нищо не знае. „Не познавам Денис Шенгов, а Валентин Чамбов от БСП, който е родом от град Гоце Делчев, е почтен човек.“

След купон ОбС шефът на Гърмен забрави къде е паркирал, полицията откри колата до паметника на Гоце Делчев
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here