Иван Андонов

Финансова помощ от 235 хил. лева ще гласува Общинският съвет в Кюстендил за футболен клуб „Кюстендил“ на предстоящата на 30 юни редовна сесия. Това информира председателя на Общинския съвет Иван Андонов.

„235 000 лв ще бъдат изразходвани за наем на терени, за провеждане на футболни срещи, покриване на разходите за транспорт, съдийски хонорар, медицинско обслужване, охрана. Средствата са за издръжка и участие на различните възрастови групи на клуба в първенствата и турнирите, организирани от БФС през спортно-състезателната 2022-2023 година. Също така и финансово обезпечаване на треньорския състав, картотека на състезателите, такса за участие и лекарски средства, финансово обезпечаване на подготовката и възстановяването на футболистите“, каза Иван Андонов.

Средствата са за спортно-състезателната 2022-2023 година са с 10 хил. лева повече от миналия сезон, когато осигурените средства след гласуване бяха 225 000 лв.

34- ото заседание на Общински съвет-Кюстендил ще се проведе на 30 юни от 14:00ч. в Заседателната зала на Община Кюстендил, като в дневния ред са включени за разглеждане и гласуване 27 точки. „Очаквам още 2-3 докладни-записки да бъдат включени още.“, добави Андонов.


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here