На 02.07.2022 г. Перник ще събере над 4000 участници в първото за града мащабно събитие от веригата „Legion Run“.
Събитието ще започне в 10:00 ч. в съботния ден и на всеки 20 минути ще бъде даван старт на 240 участници. За публиката са осигурени много забавления и активности, а събитието е безплатно за всички зрители. За осма поредна година приключенският дух ще събере на едно място любителите на силни усещания от цялата страна. За да преминат през 5-километровото трасе с кал, лед, 10-метрови стени и какво ли още не, приключенците в „Legion Run“ 2022 ще трябва да разчитат на отборната игра, каквато е и идеята на събитието.
„Събитието е с големи мащаби и бе предизвикателство да бъде организирано в Перник. Радвам се, че успяваме да домакинстваме все повече такива събития“, каза секретарят на Община Перник Мартин Жлябинков.
„Условията, които община Перник ни предостави са страхотни, а работата, свършена на мотополигона над кв. „Мошино“ е повече от добра“, коментира организаторът на събитието Ивайло Матев. Той добави, че „Legion run“ е несъстезателно бягане с над 25 различни препятствия, част от които ще бъдат представени за първи път в Перник. „Legion Run“ се организира в 12 държави, като навсякъде е едно от най-големите събития. Нашата цел е не да противопоснавим хората в състезание, а да покажем на всеки, че е много повече от това което си представя. Нашите препятствия са така направени, за да си помагат всички в отбора“, обясни Матев.

НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here