Училищният оркестър е символ на своето училище и дори репетициите са достойни за нашите аплодисменти, защото със звуците на марш, изпълняван с вдъхновение от ученици, в града идва празник.
В края на тази седмица в Банско официално ще празнуваме началото на лятната ваканция. Фанфарни и духови ученически оркестри и мажоретни състави ще върнат в града безгрижния дух на ученическите години, в които думата ваканция се пише с главна буква.
Специално подготвени за първото издание на Фестивал на училищните оркестри концертни програми ще представят Ученически духов оркестър към СУ „Любен Каравелов“, гр. Копривщица, Младежки духов оркестър с мажоретен състав „Димитър Мечев”, гр. Велинград, Фанфарен оркестър и мажоретен състав 2 ОУ „Константин Фотинов“, гр. Лом, Младежка музикална формация-духов оркестър към ЦПЛР-ОДК, гр. Велинград. Техните музикални ръководители ще участват в уъркшоп с подполковник Ради Радев – главен диригент на Българската армия и началник на Гвардейския представителен духов оркестър, а за децата организаторите са подготвили приключения и развлечения с подкрепата на Конна база „Кошерината“, Атракционен парк „Не се отказвай“, Приключенски център “Green life”.

НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here