Дами от ГЕРБ- Кюстендил взеха участие в лятната академия на партията, Бойко Борисов ги нагушка

“Кражбите и корупцията в момента са в небивали размери. Тази коалиция се разпадна, защото е абсолютно безпринципна на уж десните с уж левите“, категоричен беше Борисов пред събралите се дами
Четири дами от организацията па ГЕРБ в област Кюстендил се включиха в лятната академия на политическата сила, която се провежда в Албена в дните от 17 до 19 юни. Във форума взеха участие общинският председател Михаела Крумова, съветниците Петя Христова и Росица Борисова от Дупница, както и областният организационен секретар на Жени ГЕРБ – Румяна Тончева от Бобов дол.
Лятната академия започна с послание за мир, обръщение и анализ на политическата обстановка от лидера на партията Бойко Борисов и заявка от страна на ръководството на ЖГЕРБ, че са готови да застанат редом с него и да работят за изваждане на страната от кризата и връщане към устойчивото ѝ развитие.
Пред дами от цяла България, включили се в академията, Борисов заяви:
“Кражбите и корупцията в момента са в небивали размери. Само от горивата в момента извън България на всеки литър излиза по 1 лев и българинът това го разбира.”
“Тази коалиция се разпадна, защото е абсолютно безпринципна на уж десните с уж левите“, категоричен беше Борисов.
Председателят на ГЕРБ обяви, че ще търси разговори с други политически сили за бъдещо управление на държавата. Преговорите ще са базирани на конкретни принципи.
Ако ГЕРБ управляваше, цената на тока нямаше да се вдигне, категоричен беше Борисов.
“Няма как ние да преработваме руски нефт, а на бензиностанциите да купувате гориво по 3,50 лв. Ако беше ГЕРБ в управлението, нямаше да им позволя да вдигнат цената на тока, защото и миньорите, и АЕЦ-а са български“, изтъкна Борисов.
Той заяви, че Кирил Петков е подвел нашите евроатлантически партньори за Северна Македония и блокира процеса, като го прехвърля на парламента. „Той е в стрес и в ступор и се крие зад Народното събрание, защото не може да придвижи нищо, свързано със Северна Македония. Кой, ако не ГЕРБ, сложи на масата на ЕС Западните Балкани? Подписахме договор за добросъседство, който аплодира цял свят и на КСНС беше подкрепен“, припомни Борисов.
„Гласът на жените за мира по света трябва да бъде чут днес!“, това заяви предстедателят на ЖГЕРБ Екатерина Йорданова. “Трябва да сме наясно, че езикът на омразата, култивиран в публичното пространство, рано или късно води до насилие, а толерираните актове на насилие постепенно правят обществото безчувствено към проблема и създават предпоставки за преминаване към открити конфликти със сила, и като най-крайна форма – до войни”, посочи още Екатерина Йорданова.
Сред лекторите по време на форума бяха: народният представител и областен координатор за Добрич – Деница Сачева, Антоанета Байчева от фондация “Ханс Зайдел”, журналистът и основател на Институт за стратегии и анализи – Валерия Велева и др.Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Къде на тази снимка има дами?! Виждам прасето Румяна Тончева и още няколко чудовища!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here