Кметът Москов награди най- добре поддържаните градинки и зелени площи в Гоце Делчев

На специална церемония, кметът на община Гоце Делчев отличи за усърдието им жители на гр. Гоце Делчев, които се грижат за цветните градинки в своите квартали или поддържат в добър вид междублоковите пространства.
Общо 23 ваучера бяха връчени като награда за хората, които са отговорни за чудесните градинки на улица „Бяло море“, ж.к. „Дунав“ и ж.к. „Юг“, ул. „Симеон Радев“, ул. „Драма“, ул. „Звънчарска“, ул. „Илинден“, ул. „Полковник Дрангов“ и други.
С тези ваучери хората могат да вземат посадъчен материал или други материали от двете общински предприятия, с които да направят още по-красиви поддържаните от тях градинки и места за отдих. Подкрепата от страна на общината ще бъде целогодишна – включително с поливане и наторяване.
Отличени бяха и собственици на фирми, които полагат грижи за зелени площи и градинки.
„Благодарим ви за всичко, което правите през годините, за да поддържате цветните градини и зелени площи около домовете ви. Нужно е всеки един от нас да полага усилия и да се грижи за заобикалящата го среда“, каза кметът на община Гоце Делчев и призова да се подават сигнали своевременно, както и да се проявява нетърпимост към всички, които умишлено замърсяват околната среда или унищожават растителност и имущество.

Община Гоце Делчев благодари на всички учебни и детски заведения, фирми, институции и граждани, които за поредна година се включиха в инициативата за пролетно почистване, и които ежедневно полагат грижи да живеем в по-чист и приветлив град.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here