При СПО „Антидрога“ закопчаха петима в Пиринско

Сн. Архив

Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества бе проведена от полицейски служители на ОДМВР –Благоевград.

При извършена вчера около 21:10 часа на ул. „Гоце Делчев“ в гр. Разлог, проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 33-годишен водач от града, 17-годишен пътник в автомобила е изхвърлил топче от станиол, съдържащо около 1 грам тревиста маса, реагираща положително на канабис.

Снощи около 22:30 часа в района на ул. „Христо Ботев“ в гр. Симитли, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е проверен 53-годишен мъж от града. У него е намерен и иззет найлонов плик с прахообразно вещество, което след направен на място полеви тест е реагирало положително на кокаин с тегло около 0,65 грама.

В хода на извършена, днес в с. Сатовча, проверка на лек автомобил „Тойота Корола“ с 18-годишен водач от селото, у 17-годишен пътник в автомобила полицейските служители открили топче с около 1,5 грама суха, тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис.

Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Работата продължава.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here