Андрей Гюров

„Промяната“ са харесали поста на вътрешния министър, каза Татяна Дончева, председател на Движение 21, пред Би Ти Ви. Разбирам, че вариантът е постът да е за председателя на ПГ на ПП Андрей Гюров, който е депутата от Благоевград. Ходът с преместването на Бойко Рашков в КПКОНПИ по скоро така го разчитам – искат да имат един вътрешен министър. „Казвам ви слух, който знам от достоверен източник, ако смятат, че не е верен, да го опровергаят“, каза Дончева.

Тази новина я научих току що от Татяна Дончева, каза малко по-късно Милен Матеев, председател на правната комисия в НС от „Промяната“. „Не ми звучи логично и не обсъждан подобен вариант“, добави Матеев. Това име досега не е обсъждано в коалицията, реагира на казаното от Татяна Дончева и председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски, пише 24 часа.

Според Дончева е много нелогично човек като Бойко Рашков да бъде сложен начело на такава „пробита“ институция като КПКОНПИ. Но от партията на Кирил Петков просто се чудели къде да го сложат, за да сложат на поста вътрешен министър свой човек., твърди Дончева пред БТВ.

„Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ беше една импровизация на „Продължаваме промяната“, каза Дончева по повод предложението той да стане шеф на комисията. Според нея КПКОНПИ не може да измести прокуратурата и управляващите се занимават с глупости.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here