Кирил Цветков

Сухият шадраван пред общината в Радомир, който е като паметник на разрухата и безхаберието, боде очите на местните. С негодувание жители на градчето коментират край него проблемите, които мъчат тях и съгражданите им.

„Три мандата вече кметът на Радомир Пламен Алексиев прави един шадраван и той не работи. Тук е затишие, на никои не му пука за нищо. 26 години работих и като управител на ресторанта в центъра на града. Сградата ГПК „Радомир” днес се руши на. Спорим с приятели кой направи парка. Аз казвам, че парка на времето го направи Борис Лазов, други твърдят, че е Алексиев. Да, ама само в лицевата му част и не е завършен. Кой крив, кой прав не знам. Предстои да се прави водопроводът на целия град, кога ще го започне, коя фирма ще го изпълнява нищо се не знае.”, това коментира пред „4Власт“ Кирил Цветков.

Кирил Мирчев

На сушата в града се чуди и аверът му Кирил Мирчев. „Кажете ми в кой град няма питейна вода в център на града, осен Радомир? Това си е сериозен проблем. И за какво да говоря повече? От три години живея тук. 23 години работих в мината, живял съм в Дивотино, Пернишко. Имаме един парк, който не се поддържа добре, а и до половината е направен. Там имаше чешми, които днес са затапени. Ходете да видите какви градинки има в Благоевград, какъв площад, какви паркове, с кеф да се разходиш, а тук нищо наяве. Търговците на общинския зеленчуков пазар работят при изключително мизерни условия. Под едни ламаринени ръждясали навеси, а трябваше поне пазарът да се направи добре. Имитира се някаква дейност в общината и това е.”, сподели той.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here