Битият д-р Ал Хакак от Спешното в Самоков: Направихме всичко, зависещо от нас за пациента, близките му ме биха с юмруци!

Директорът на Спешното д-р Трендафилова и нападнатият лекар д-р Хакак.

„Направихме всичко, което зависи от нас, каквото се изисква, за да спасим пациента. Аз заедно с екипа, който беше на смяна, с лекари от болницата в Самоков оказахме помощ, но състоянието му беше много влошено. Трудно дишаше, мъжът беше с лоши показатели и се влошаваше прогресивно. Докараха го към 17,30 ч,  около 19:20 ч. група близки на пациента разбиха вратите на залата на Спешна помощ. Влязоха една тълпа, нападнаха ни, удряха ме няколко души с юмруци по главата, тялото, гърдите, по гърба, наложи се да се спасяваме и да избягаме кой както може. Ритаха вратите, блъскаха съседните, обръщаха апаратура.”, това разказа д-р Ал Хакак за страшния инцидент от вчера.

В продължение на няколко криминалистите правеха огледи в Спешното.

Както е известно, той и колегите му успяват да се скрият в стаята на шофьорите, затискайки вратата с легла, гардероби, шкафчета. „Нямам обяснени как се случи всичко, беше жестоко напрежение. На входа на Спешния център имаше много хора. Този ужас продължи над 30 минути. Полицията дойде, впечатлението ми е, че много трудно се справиха с тълпата. Тук и в момента има няколко екипа на РУ-Самоков , включително следователи и криминалисти от София. Близките на починалия влязоха в залата, точно когато реаниматор и лекари работеха по спасяването на живота на пациента. В залата има доста поражения, разпилени барабани, стерилни материали, част от техниката беше по пода. Цялата агресия бе, защото пациентът почина. Не предполагах, че човешки същества могат да извършат това нещо. Такъв филм на ужасите ми се случва за първи път” разказа д-р Ал Хакак.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here