Чакат Бойко Борисов в Кюстендил утре, Д. Данчев: Горивото при Борисов – 1.50 лв., сега е 3.50 лв., хлябът- 1.00лв., сега е 2.50лв.!

Христо Терзийски държи икона, която местен бизнесмен подари на Бойко Борисов при визитата му в дупница във вторник.
Областният лидер на ГЕРБ Даниел Данчев със симпатизанти в Дупница

Кюстендилските активисти на ГЕРБ се готвят да посрещат утре партийния си лидер Бойко Борисов. Ще се обсъжда подготовката ситуацията в страната. „Най- главното е да се видим с нашия лидер, а и самият Борисов иска да се види с членовете и симпатизантите „Очи в очи“. По времето на Борисов се направиха много неща в Кюстендил и областа. Гордеем се с ремонта на стадион „Осогово“.При Борисов хлябът беше 1 лев, сега е 2.50 лв. Горивото при Борисов – 1.50 лв., сега е 3.50 лв. Газът и токът са в пъти повече, зеленчуци – много повече.“ – каза областния лидер Даниел Данчев. Срещата е планирана в общинския театър, тъй стотици са заявили готовност да присъстват, а театърът в Кюстендил побира 700 души и е напълно обновен със съдиствието на Кабинета Борисов 3.

Бившият министър на финансите Владислав Горанов и председателят на ГЕРБ Ивайло Константинов в Дупница. Снимка:4vlast-bg.com

Сбирката се подготвя още от началото на седмицата, а в нея ще участват също всички депутати на ГЕРБ от страната.

Бойко Борисов беше три пъти в Кюстендилска община, ту в Кюстенди, ту в Дупница миналата година.

Бойко Борисов и Томислав Дончевв Дупница

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here