Кметът Вл. Москов дал общинско жилище, постове и 5 бона за екс кметската двойка на Дупница д-р Пл. Соколов и д-р К. Кацарска

Пламен Соколов

Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов предоставил апартамен от общинския жилищен фонд за екс кметската двоика на дупница д-р Пламен Соколов и съпругата му д-р Кармелита Кацарска. Двамата дават дежурства от по две седмици в Многофункционална болница за активно лечение „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев. Москов и управителят на болницата Петър Филибев предоставили отделението по Ортопедия и Травматология на проф. Любен Стоков и д-р Пламен Соколов. Професор Стоков е бивш завеждащ клиника по костна онкология към Института по ортопедия в Горна Баня. В Гоце Делчев практикува близо 3 години, а д-р Соколов е специалист-ортопед в Дупница, но преди 10 години откликнал на поканата на тогавашният завеждащ ортопедично отделение д-р Георги Неделчев. „Отачало идвах много, много рядко, но се съгласих, за да спася от понижаване на нивото /категорията/на отделението, поради липса на специалисти. Сега се установих тук, защото много ми харесва, условията са чуденси, медицинската апаратурата е модерна.“ – каза д-р Соколов, който е съветник в Дупница. Д-р Кацарска е педиатър, тя поела дежурства в Детско отделение. Двамата са на заплати от по над 5 000 лв., но давали допълнителни дежурства и сумата нараствала още повече, болницата поела и пътните разноски от Дупница до Гоце Делчев, храната също. По повод 100 – годишният юбилей на здравното заведение д-р Соколов и д-р Боцева каза по  няколко думи за ТВ Запад:

 
Вижте видеоканала ни:


4 COMMENTS

  1. При Соколов никой не ходи в Дупница ,той се уредил в Гоце Делчев .Явно магазина му за болнични не му е достатъчен.Едва ли някой ,имащ нужда от преглед си е взел направление с намерение да отиде при него.Щом в Дупница от две болници не са го поискали ,ясна е работата.

  2. Това в Дупница наричате болници?! В едната ортопед е Таушански пияния, а в другата Вардаров? Умишлено написах и двамата без д-р пред имената!
    Като кмет Соколов може да е бил всякакъв, но той и съпругата му д-р Кацарска са отлични лекари ,
    а и заършиха медицина през години, когато изпити се взимаха с УЧЕНЕ, не с пари и подаръци!

  3. 4 ВЛАСТ ЗАНИМАВАЙТЕ СЕ С ПРОСТОТИЙТЕ В ОБЩИНСКАТА БОЛНИЦА ДУПНИЦА КАК СЕ ВЗИМАТ ПАРИ НА ПАЦИЕНТИ ЗА БОЛНИЧНИ И СЕ ИЗПИСВАТ ПРЕЗ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АСКЛЕПИЙ ВМЕСТО ДА СЕ ДАВАТ ОТ КОМИСИЯ В САМАТА БОЛНИЦА

  4. Д-р Соколов работи много години в Ортопедия на Военна болница /Общинска/ в Дупница, явно тогава автора на първия злобен коментар не е бил роден! След като беше дълго време лекар той стана и зам. директор на болницата, след това кмет на Дупница.
    Всеки има право на избор къде да отиде на лекар, разбира се! Да налага мнението си на другите обаче няма право.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here