Отборът за момичета до 12-години на Рилски спортист спечели трофея ма провеждащо се в Самоков Държавно първенство по баскетбол за тази възраст.

Във финала момичетата на треньора Кати Рудева имаха за съперник силния тим на Вълци Разград, който победиха с 57:63. До триумфа на от Рилски се стигна след редица смени на водачеството в мача и силна финална четвърт, която самоковки спечелиха с 18-9.

Изненадващо и страхотен стимул за момичетата от двата отбора бе това, че целият мъжки тим на Рилски спортист дойде в залата, за да им вдъхне кураж и увереност преди решаващия мач. Освен всичко мъжете се включиха и в награждаването на медалистите, като след това не пропуснаха и да се снимат с децата, които имаха желание за това.

Двата отбора направиха едно много добро първо полувреме, в което играта на момичетата бе изключително равностойна и нито един от двата състава не успя да се откъсне напред в резултата. Все пак момичетата на треньора Кати Рудева имаха леко предимство и на полувремето водеха с 29:31.
След почивката отборът от Разград заигра по- добре и след добри моменти в защита и нападение се стигна до обрат и 48:45 за тима на Вълци.
В последната четвърт баскетболистките на Рилски спортист дадоха всичко от себе си и след страхотна игра успяха да обърнат развоя на срещата и да спечелят титлата след 57:63.


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here