Над 150 малчугана обраха овациите, със своите блестящи изпълнения облечени в народни носии

С великолепен концерт детска градина „Пролет“- Перник отбеляза своя 60-годишен юбилей. Повече от 150 деца в народни носии представиха своите изпълнения в празничната програма.
Сред официалните гости на събитието бяха областният управител Кирил Стоев, директор на дирекция „Хуманитарни дейности“, Татяна Вангелова, дългогодишни директори и учители на детското заведение.
„Казват, че детето е като книга, която трябва да четеш внимателно, а именно вие, в детската градина, сте призвани да прелиствате първите страници! Щастливите усмивки на децата и благодарността на родителите са заслужената отплата за Вашия неуморен труд“, каза в своето приветствие Кирил Стоев. И добави, че най-важната задача на възрастните е да дават цялата си обич, грижа и подкрепа за децата. Той се обърна и към малките възпитаници на детското заведение със специална заръка: „Не спирайте да ни преподавате своите уроци по добрина и искреност. Бъдете неспирен извор на мечти!“
„Вече 60 години нашата детска градина полага най-важните тухлички в основата на ценностната система на всеки човек. Честити 60 години – любов и отдаденост на децата, сподели директорът на ДГ „Пролет“, Даниела Йорданова.
Поздравителен адрес бе изпратен от кмета на община Перник Станислав Владимиров.

НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here