Йордан Ангелов

Малко преди празника на село Костенец- 21 май, правя една важна равносметка за това, което успяхме да направим само за две години за жителите му. Зная, че винаги има какво още да се подобри и надгради, но всичко това изисква време и желание. Нашето желание е огромно да продължим да реализираме страхотни неща за селото. Обещавам да продължим да търсим възможности.Това каза кметът на община Костенец Йордан Ангелов и посочи и част от нещата, които са направени за периода от 2020 г. до момента:

• Подмяна на уличен водопровод по ул. „Балчовица“;

• Изградено бе комбинирано игрище за баскетбол и волейбол и писта за лекоатлетически спортове в ОУ „К. Костенечки“, с. Костенец;

• – Реконструкция и благоустрояване на ул. „Иван Вазов“; • – Реконструкция и благоустрояване на Ул. „Мусала“ ; 

• -Реконструкция и благоустрояване на Ул. „Хан Аспарух“ ;

• -Реконструкция и благоустрояване на Ул. „Република“ ;

• -Реконструкция и рехабилитация на общински път SFO 1370 /І-8/ Костенец-с. Костенец-лет. Костенец – участък от км. 0+000 до км. 9+000 /ДФЗ/.

• -Изграждане на футболно игрище с изкуствена трева; 

• -Реконструкция на съществуващ водопровод по ул. „Пейо Яворов“ с. Костенец Предстоящи през 2022 г.: – Ремонт и реконструкция на ул. „Самуил“, Вили Костенец – Частична реконструкция на ул. „Равен“ – Общински бюджет – Частична реконструкция на ул. „Пипериче“ – от ул. „Константин Костенечки“ до ул. Здравец“ – Ремонт на дворна площадка в ДГ „Радост“ с. Костенец – Ремонт на детска площадка при храм „Св. Арахангел Михаил“ с. Костенец и изграждане на навес – Ремонт на спортна площадка във Вили Костенец – Доставка и монтаж на фитнес уреди и детски съоръжения за площ за спорт и игра.

Във връзка с големия християнски празник, на който църквата почита паметта на Светите равноапостоли Константин и Елена, а село Костенец празнува своя празник, искам да поздравя г-жа Любка Кацарова – кмет на с. Костенец, както и всички жители на китното ни селце, и да им пожелая да бъдат здрави, все така единни и да се гордеят с мястото, в което са родени, израснали и живеят. Госпожо Кацарова, продължавайте да работите с душа и сърце, за това прекрасно място, за което Иван Вазов е възкликнал: „Вие тук живеете в рая“. Бъдете здрави и честити!


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here