Ивайло Константинов

95% от приходите на „Юнион Ивкони” са от интернационалните и междуградски линии, които не подлежат на субсидиране. Градските линии, които обслужваме, имат 5% дял в нашия портфейл. Тези градски линии са редовно недофинансирани, като се изключи 2021 година, когато на нас и на всички останали превозвачи бяха изплатени дължимите от страната дотации и обезщетения по-скоро като изключение и като анти-кризисна мярка. С оглед отбягване на всевъзможни спекулации ето и формалните числа за последните 3 години: 2019 година – общо изплатени дотации и обезщетения 2,09 млн., при чиста загуба от обслужването на градски линии плюс предоставени понижения на правоимащи групи жители 3,5 млн. лв.. 2020 година – общо изплатени дотации и обезщетения 2,88 млн., при чиста загуба от обслужването на градски линии плюс предоставени понижения на правоимащи групи жители 4,6 млн. лв..
2021 година – получени дотации и обезщетения в общ размер 4,15 млн. лева

Приходите ни за 2020 и 2021 година, след изплатените дотации и обезщетения, са намалели по отношение на 2019 година с 34,9 млн. лв., а по Коронавирус ограничения общо за двете години сме получили 13,8 млн. лева.

Това съобщават от „Юнион Ивкони“ в отговор на обвиненията на „Боец“, че фирмата е една от най- привилигированите през управлението на Бойко Борисов. От фирмата отричат, заканват се със съд и добавят, че лидерът на ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов, за кратко депутат, не е „сучастник във фирмата.“ Освен това, новите чорбаджии, които не са се подписали под писмото замерят с въпроси „Боец“ и министър Николай Събев:

До тогава можете да си уплътните времето с няколко въпроса към вашия сподвижник Ник Събев като да вземем за пример тези:

1. Вярно ли е, че е платил 300 000 лева за поста си?

2. Има ли спор на ползи, заемайки тази служба?

3. Истина ли е, че не престава да менажира компанията си, като съвсем всекидневно посещава офиса си?

4. Истина ли е, че „Еконт” е получил лиценз за финансови услуги и има ли това връзка с капитулацията на „Български пощи”?

5. Истина ли е това, че МТИТС не може да закупи 300 компютъра, нужни на „ Български пощи”, с цел да продължат работа?

6. Има ли връзка експанзията му против „Юнион Ивкони” с това, че предходната година получихме лиценз за куриерски услуги, с изключение на с присъединяване ни в митингите?

Питайте го господин Георгиев, виждаме че сте ученолюбив. Питайте, другояче ние ще питаме!


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here