Цветан Видински

Президентът, спонсор и старши-треньор на Марек(Дупница) Цветан Видински бе огорчен от загубата на отбора му в мача с Хебър, която на практика изпраща дупничани в аматьорския футбол. След мача той сподели мнението си за двубоя в Пазарджик. „Знаейки какво ни е положението ние дойдехме в Пазарджик да се надиграваме с Хебър. Първото полувреме стояхме добре. Мачът беше атака за атака със ситуации и пред двете врати. Може да не са били стопроцентови, но инициативата бе поделена. За мен в този период стояхме доста добре на терена. Дори първата ситуация след паузата бе за нас, но ударът на Жоро Божилов бе отразен. Аз предупредих момчетата ми на почивката, че Хебър ще тръгне през второто по-активно да си реши мача. И колкото повече минава време без да вкарат гол краката ще им стават по-тежки. Напрежението при тях бе по-голямо, защото те играят за влизане в Първа лига. На фона на това ние играхме добре и въпреки загубата поздравявам момчетата. Ние за жалост изпадаме, което не е приятно. Но ние си отиваме от тази група с горди вдигната глава, защото сме най-честния отбор“, сподели Видински. След това той коментира темата за феърплея в родния футбол.  „Дали се играе честно първенството е риторичен въпрос. И малките деца знаят за какъв феър плей говорим. И не знам как БФС ще направи силен национален отбор, след като в България не се произвеждат футболисти, а тотаджии. За тази една година във Втора ПФЛ видях отвътре нещата как се случват и съм абсолютно убеден в правотата на думите си. Ние изпадаме, защото първо мачове на купуваме и второ – не успяхме да си вземем мачовете срещу отбори от нашата черга. А с челниците взехме доста точки. Със Септември(Сф) имаме победа и равен, със Спартак(Вн) и Миньор(Перник) имаме по два равни, с Хебър победихме и загубихме. Това означава, че нашият тим се опитва да играе футбол.  Грешките си ги отчитаме и аз като фактор в клуба си поемам отговорността. Сбъркахме първия сезон с трансферната политика. Имахме грешки при трансферите през пролетта, но това са ни възможностите. Нашата идея и занапред ще бъде да създаваме футболисти и го правим. И в Трета лига ще бъдем приличен отбор. Нашата школа ще продължи да работи и ще изкараме футболисти, с които да захранваме първия отбор. Ние от 25 човека в мъжкия тим в момента, 18 са от Дупница. За мен това е важното“, категоричен бе човекът-оркестър на Марек

 


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


2 КОМЕНТАРИ

  1. Отбор имаше в нашия град.Сега няма и няма да има докато на чело седи бизнесмен който много много не вдява от футбол. Цецко – то това футбола не е като да се правиш на готин из дискотеките маааалко по различно е.

  2. Цецо,защо след като си убеден че няма феърплей,и че футбола ни произвежда тотаджии,подкрепи перуката?Защо БФС не помогна за изграждане на поне 2 тренировъчни игрища с нормални размери (примерно едно изкуствено и едно с истинска трева)?Това ти е ГЛАВНАТА грешка!!!Не може да искаш промяна в БФС със старите пияници .Достатъчно дълго време доказаха че не ги интересува българския футбол….на следващия конгрес подкрепи друг кандидат,все пак искаме промяна!Иначе с този бюджет на отбора-толкова.Стараха се момчетата колкото могат.Имаше и липса на късмет в отделни срещи .Ще си подкрепяме отбора и в Трета лига!Само МАРЕК!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here