В Архиерейското наместничество- Кюстендил на работна среща бе обсъждано провеждането на „Празник на православния дух и традиции“

С благословението на Негово Светейшество Софийския митрополит и патриарх Български Неофит, днес в Архиерейското наместничество на Кюстендил се проведе работна среща по повод предстоящо духовно мероприятие в града, с участието на ученици от кюстендилските училища, информират от Кюстендилска Духовна Околия.

На срещата присъстваха Архимандрит Исаак, архиерейски наместник на Кюстендилска духовна околия, г-жа Нели Петкова, Директор на дирекция „Култура, образование, младежки дейности, спорт и туризъм“ при Община Кюстендил, г-жа Гергана Паргова, старши експерт по обществени науки, гражданско образование и религия в Регионалното управление на образованието – Кюстендил, сътрудници при социалния и просветния отдели на Софийска света митология.

На срещата бе обсъдено провеждането на „Празник на православния дух и традиция“. Инициативата е на Софийска света митрополия, с подкрепата на Община Кюстендил и Регионалното управление на образованието в Кюстендил и ще се реализира на площад „Велбъжд“ на 30.05.2022 г. (понеделник) от 11:00 часа.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here