Кметът и баща на зрелостник Илко Стоянов гост на церемония по тържествено предаване на знамето на Езиковата гимназия в Благоевград

Градоначалника бе заедно със съпругата си Людмила. На празника присъстваха още Бойко Начев, директор на Дирекция „Информационно и административно обслужване, Емилия Халилова-Цевтина, директор на Дирекция „Социална и жилищна политика“, които също са родители на абитуриенти
Градоначалникът Стоянов със съпругата си Людмила
Семейство Цветини- Емилия и Райчо с абитуриента си Калин и дъщерята Мила
Кметът на Благоевград Илко Стоянов бе официален гост на церемонията по Тържествено предаване на знамето на Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“ – Благоевград.
По време на празника Стоянов присъства и като баща на зрелостник от випуск 2022 г.
„Днес за мен е двоен празник. Вълнувам се наравно с всички родители и всички зрелостници, заради успехите, заради всичко онова, което нашите деца успяха да постигнат в периода от постъпване в Езикова гимназия до днешния ден. Скъпи абитуриенти, трябва да знаете, че златните години за вас предстоят. Сигурен съм, че ще успеете да се реализирате успешно, защото училището, което завършвате дава отлична основа за бъдещо развитие. Зная, че Езикова гимназия ще остане завинаги в сърцата ви, а вие ще бъдете свързани емоционално един с друг през целия живот. Помнете, че ние разчитаме на вас“, каза по време на приветствието си кметът Илко Стоянов и пожела попътен вятър, както на зрелостниците, така и на всички ученици.
 
По време на церемонията кметът бе придружаван от своята съпруга Людмила Стоянова.
На празника присъстваха още Бойко Начев, директор на Дирекция „Информационно и административно обслужване, Емилия Халилова- Цветина, директор на Дирекция „Социална и жилищна политика“, които също са родители на абитуриенти от Езикова гимназия и Симона Митова, директор на Дирекция „Образование“.

Балът на зрелостниците от Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“ е на 24 май.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here