15 дамски екипажа ще въртят гуми в авто шоу „На високи токчета“ в Кюстендил

Красота, мощ и адреналин в едно на пл. „Велбъжд“ в неделя

 

15 дамски екипажа ще демонстрират умения зад волана и на четири гуми в авто шоу „На високи токчета“, което ще се проведе на 15 май в Кюстендил.

30 прелестни дами ще превземат пл. „Велбъжд“, а събитието което се повежда за първи път в Кюстендил, ще протече под мотото „Ние шофираме с отговорност“.

Официалното откриване започва в 11:00 часа, след което е старта на авто шоуто. От 9:00 часа ще се провеждат записванията на участничките и преглед на собствените им автомобили. Елементите ще предизвикат майсторлъка в шофирането на дамите, като предизвикателствата са общо 4 схеми. Победител ще стане най-бързият, най-точният и най-смелият дамски тандем. Автомобилите на екипажите ще бъдат разделени в четири класа, Мини – до 1600 куб.см, Макси – над 1600 куб. см, Е – електрически и Про – модифицирани.

Клас се сформира при участие на най-малко 3 автомобила.
Класирането се определя съобразно от сбора на времената от Майсторските управления плюс прибавени наказателните секунди /ако има такива/.
За победителите са предвидени купи и награди.

„Заедно с нашите партньори сме подготвили много подаръци и изненади. Радвам се, че този тип събития предизвикват все по-голям интерес сред жените. Сигурна съм, че ще бъде забавно и с приповдигнато настроение ще се забавляваме, както участниците, така и публиката, а също така и ние като организатори. Все още продължават записванията и очакваме много надъхани любителки на високите скорости“ – заяви Диана Стоянова, професионален рали състезател.

Събитието се организира от Община Кюстендил и Спортен клуб по автомобилизъм Диамо- Благоевград.

Припомняме, че атрактивното рали трябваше да се проведе на 17 април- Цветница, но бе отложено, а причината бе обявените лоши метеорологични условия в края на седмицата.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here