ГЕРБ Дупница се събра за отчет, лидерът Константинов: Извинявам се, че нарекох Р. Чеканска и Е. Елчинова атентаторки, бях подведен

„Не бях прав, че нарекох Радослава Чеканска и Емилия Елчинова атентаторки. Извинявам се, направих го поради липса на информация, бях подведен, откликнахме на интриги и от всичко това жертви станаха Чеканска и Емил Гущеров. Искам да работим в разбирателство и без конфликти.”, това обяви лидерът на ГЕРБ Дупница Ивайло Константинов по адрес на двете дами, които на днешното отчетно- изборно събрание на местната структура бяха издигнати за членове на партийното ръководство. Припомняме, че преди 3 години на събрание бяха разменени остри думи и обвинения в саботажи.
Днес нямаше и помен от това, всички номинации бяха направени с явно гласуване. Общинският съветник Емил Гущеров направи жест на извинение, като предложи Радослава Чеканска за член на ръководството, в което тя беше и до този момент.
„Много съм доволен от атмосферата на партньорство, възхитен съм от начина, по който станаха номинациите.”, коментира областният лидер на партията Даниел Данчев, който гостува в Дупница. Създадени бяха две нови комисии към ГЕРБ Дупница.
Бившият депутат Радослава Чеканска, зам.- кметът на Сапарева баня Емилия Елчинова и директорът на СЕУ „Паисий Хилендарски” Дупница Виолета Инкьова поеха управлението на две комисии по териториални политики и избирателни секции в ГЕРБ Дупница. Емилия Елчинова пое Комисия за избирателните секции, а Радослава Чеканска стана кординатор по регионални политики. Кметът инж. Методи Чимев предложи Радослава Чеканска за шеф на комисията, а Чеканска предложи единствено Чимев за председател на ГЕРБ, защото трябваше да има три предложения пред Изпълнителната комисия в София за лидер на ГЕРБ. Гущеров пък номинира за член на Общинското ръководство на ГЕРБ Радослава Чеканска, а Чимев я номинира за организационен, Ивайло Константинов предложи Чеканска за председател на комисията по регионални политики. Така и тримата пожелаха Радослава Чеканска да бъде екип с тях. Втората нова комисия ще се ръководи от Тодорка Савова, а целта да е се назначават отговорници по всички секции. Правиха се номинации за председател, секретар и членове на структурата. Румяна Тончева издигна за председател настоящият лидер на структурата Ивайло Константинов, който получи пълна подкрепа от членовете на партията. Радослава Чеканска издигна Методи Чимев, а Десислава Борисова предложи Крум Милев, а Георги Караколев- Емил Гущеров. Чимев обаче си направи отвод от лидерския пост, предложи го Радослава Чеканска, но той отказа.
За организационни секретари бяха предложени Крум Милев, Емил Гущеров и Даниела Петрова. Оказа се, че бившата областна Петрова, отново е станала член на ГЕРБ, след като преди години беше изключена. Емил Гущеров предложи Радослава Чеканска. Най-много гласове беше Крум Милев и Радослава Чеканска.
Членовете на дупнишката организация издигнаха номинации също и за организационен секретар – на досегашния такъв Крум Милев, Емил Гущеров, Даниела Петрова и Радослава Чеканска. За членове на ръководството бяха номинирани кметът Методи Чимев, Емил Гущеров, Йордан Йорданов, Радослава Чеканска, Иван Шатровски, Емилия Елчинова, Крум Милев, Димитър Крекманов, Ивайло Константинов, д-р Матей Попниколов, Радослава Велинова, Богомил Костов, Васил Тонев и Йордан Бельов. Съставът на новото ръководство на ГЕРБ в Дупница ще бъде окончателно утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на партията. Оказа се, че кандидат- депутатът Даниел Александров не е член на ГЕРБ и няма как да влезе в ръководството.
Членове на партията не са също и съветниците Геориг Наумов и Асен Пилев, те бяха номинирани за ръководството, но признаха, че са от гражданската квота. По време на събранието Васил Панчев входира подписката, с която спортната общност заявява, че искат Методи Чимев да бъде издигнат за нов мандат.
„Методи Чимев се е доказал като кмет, който не пести усилия за спорта и състезателите от местните клубове чувстват сигурност при провеждането на събития от състезателния календар. Затова смятаме, че Методи Чимев е човекът, от когото спортните хора имат нужда. Именно той е спортният кмет, отдал заслужено внимание на дупнишките шампиони от различен ранг.”, каза Панчев, който е управител на Спортната зала. Както съобщихме, в подписката са се подписали над 100 представители на спортната общност, сред тях именитите треньори Любомир Ганчев, Любомир Найденов, Виктор Бонев, Георги Бедников, Георги Наумов, Васил Панчев, работещите в Спортната зала и др…Вижте видеоканала ни:


3 COMMENTS

  1. Колко и тумбаци да сте накачулили по снимките, пак е видно, че залата е половината празна 🙂

  2. Този е психично болен. Обижда и гони хора от ГЕРБ и ги нарича терористи, после подведен бил….

  3. 20-30 човека остана ГЕРБ в Дупница и половината са общински служители на заплата при импотентния белокос кмет, а пък тоя Панчев дето му прави подписка за преизбиране е най-голямото влечуго и нищожество в града и е на заплата като шеф на Спортната зала!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here