Благоевград става сцена за спортни танци, 150 двойки в надпревара за Национална купа, Открит турнир и „Млади надежди“

Благоевград става сцена за спортни танци! Състезания за Национална купа, Открит турнир и „Млади надежди“ обединяват клубове от цяла България.
Над 150 двойки по спортни танци от цяла България пристигат в Благоевград за състезанията Национална купа, Открит турнир и „Млади надежди“. На 14 май /събота/ от 18.30 часа в спортната зала на Американския университет в България спортни клубове от цялата страна ще представят красота и високо спортно майсторство.
Категориите, в които талантливите танцьори ще се състезават са: „Деца до 9 години“ , „Деца до 11 години“, „Юноши младша възраст /ЮМВ/“ и „Юноши старша възраст /ЮСВ/“, „Младежи“ и „Състезатели над 19 години“.
Турнирът се провежда под егидата на Община Благоевград и Българската федерация на клубовете по спортни танци /БФКСТ/. Той е включен в спортния календар на Министерството на младежта и спорта.
Домакин на събитието е Клуб по спортни танци „Импулс“ – Благоевград.
Непосредствено преди старта, в спортната зала на Американския университет, всеки желаещ може да закупи билети. Цената е 10 лева.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here