На 11 май се отбелязва Денят на библиотекаря. По този повод днес Регионалната библиотека „Димитър Талев“ – Благоевград провежда Ден на отворените врати. Всички отдели на библиотеката ще бъдат достъпни за жителите на Благоевград.
Посетителите ще могат да разгледат залите на библиотеката, да зададат въпроси към служителите, да се докоснат до вълшебството на книгите.
Децата ще имат възможност да редят пъзели с „Приказки с поука“, да оцветяват рисунки с любими герои, да прочетат любими приказки на място. Денят на отворените врати ще премине в Нощ в библиотеката.
С богата и разнообразна програма служителите от Регионалната библиотека „Димитър Талев“ ще посрещат своите посетители.
Програмата започва в 18.00 часа и ще продължи до 21.00 часа. Тя стартира със „Загадка в библиотеката“ в Детски отдел и открити уроци по китара, бас китара, барабани, пеене, пиано в отдел „Читалня“, зала „Изкуство“. В 18.30 часа ще започне среща разговор с ученици на тема „Промишлеността на Благоевград в миналото и днес“. В 19.00 часа в Библиоклуба ще се проведе среща с Цветелина Жулева, която ще представи последната си книга „Красотата на неизживяното“.

НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here