Снимка Архив

Вчера около 12:20 часа на пътя между с. Първомай и гр. Петрич, неправоспособен 40-годишен водач на мотоциклет „БМВ“, при неправилно изпреварване е навлязъл в лентата за насрещно движение, подхлъзнал се е и се е блъснал в предната лява част на лек автомобил „Мазда“. Мотоциклетистът е пострадал с охлузвания на дланите и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Също вчера около 14:20 часа на ул. „Мосомишки път“ в гр. Гоце Делчев, 67-годишен велосипедист от града е паднал на пътното платно, в резултат на което е получил фрактура на носа и разкъсно-контузна рана в областта на челото. Той е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев без опасност за живота.

Снощи около 20:45 часа на кръстовище между бул. „Св. Димитър Солунски“ и бул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Благоевград, лек автомобил „Фолксваген Бора“ с 59-годишен водач от града, завивайки на ляво е отнел предимството на 30-годишен мотоциклетист от Благоевград, като в резултат на станалото ПТП мотоциклетистът е получил повърхностна травма на крака. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here