След 7 месеца в болницата писателят Иво Христов от Радомир сподели кадър от пролетната си разходка. Младият талант, който има 9 издадени книги, преди 8 години чува тежката диагноза „Неврофиброматоза-тип 2”. От тогава е претърпял цели 13 мозъчни операции. След последната през есента на 2021 г. получава запушване на белия дроб и изпада в кома за около 10 дни, след което започна битката на лекарите по възстановяването му. На 4 май дойде добрата новина, че Иво напуска болницата.
„Мечтаех за тази разходка извън болнична обстановка, на любимото ми място, където съм се разхождал десетки пъти в миналото. Трудно е, наистина трудно и на моменти се отчайвам, но когато си спомня в какво състояние бях преди няколко месеца, разбирам че съм постигнал много. А най-хубавото тепърва предстои, вярвам. И продължавам напред с дребни крачки. Можете да ме подкрепите като си закупите сборника ми с разкази „Изпусната любов”. Линк: https://www.ozone.bg/product/izpusnata-lyubov-novo-izdanie/”, написа към споделения кадър Иво Христов.
След изписването от болницата за него предстои рехабилитация в Нови Сад. Той споделя, че е мотивиран и вярва, че скоро отново ще бъде на крака.
Заболяването на Иво Христов е коварно, то се характеризира с образуването на доброкачествени тумори в централната нервна система, но той и семейството му не се отказват и продължава нелеката си битка за живота на младото момче.


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here