Поради постоянно увеличаващите се цени на строителните материали и липсата на някои от тях, строителството на още една трибуна на стадиона ще бъде отложено за сега, информират от общината

 

Важна точка за отбора на ОФК “Костинброд – 2012” град Костинброд при гостуването на ФК “Банско тийм” град Банско в мач от XXXIII кръг от Трета югозападна лига!
Момчетата на старши треньора Любомир Божанков завършиха 0:0 като гости в Банско и спечелиха важна точка, която им затвърждава стабилна позиция в класирането на Трета югозападна лига.
Тази седмица стана напълно готова и една от двете проектирани трибуни на стадион “Бенковски” в град Костинброд! Трибуната е предвидена за всички фенове на ОФК “Костинброд – 2012” и ще се използва изцяло от домакините. Проектирането и изграждането на трибуната са изцяло финансирани от бюджета на община Костинброд. Това е втората трибуна със седалки финансирана и изградена от общината, първата се намира на стадион “Белица”.
Проекта, който общината възнамерява да реализира на стадион “Бенковски” включва две трибуни с козирки от страна на съблекалните за публиката на домакините. За жалост поради постоянно увеличаващите се цени на строителните материали и липсата на някои от тях, строителството на още една трибуна на стадион “Бенковски” ще бъде отложено до стабилизиране на цените и възможността за безпроблемно доставяне на желязо и други необходими материали. Община Костинброд ще продължи да поощярява спорта на нейна територия подкрепяйки всички клубове независимо от трудностите, пред които сме изправени.

НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here