Благоевградският бизнесмен, милионерът Николай Динков – Нинджата посети румънската столица Букурещ. Причина за пътуването бе световната премиера на новото Ferrari GTB 296 и си тръгна с него, след като брои 430 000 евро за него. Това е най-новото бижу в автопарка на семейство Динкови, второ Ferari и брониран Rolls – Royce Wraith V12.

Николай Динков – Нинджата 3

 

Припомняме, че през 2020 година милионерът Николай Динков даде близо 1 млн. лв за червено Ферари 488GTB Pista последен шамар на техниката на 2020 година.

296 GTB е първото V6-Ferrari от 70-те години. Освен на новаторския си бензинов двигател, новото Ferrari може да разчита и на задно разположен електромотор, който добавя 164 конски сили. Общата системна мощност е 818 коня, със 740 Нютонметра максимален въртящ момент.

Благодарение на това ускорението от 0 до 100 км/ч отнема едва 2.9 секунди. Но ускорението до 200 км/ч става за 7.3 секунди, с половин секунда по-бързо от F8.

VIP Media Press се свърза с г-н Динков, за да му честитим новата придобивка. Ето какво каза той: „Колата е страхотна, влюбен съм в нея…“ Попитахме, защо показва два пръста на снимката, той отговори, че жеста означава Ferrari №2, тъй като той вече притежава едно Ferrari 488 GTB Pista, пише VIP Media Press.

Новата придобивка е на стойност 430 000 евро.

Бизнесменът Николай Динков-Нинджата купи най-новото Ferari 296 GTB от Международното изложение в Букурещ снимка 1
Вижте видеоканала ни:


4 КОМЕНТАРИ

  1. Такъв човек е директно за затвора! Не вярвам всичко да е спечелил по честен път! Не завиждам, но не мога да уважавам такива хора!

  2. Цървул, само да те информирам, че г-н Динков плаща заплати на стотици хора и помага безвъзмездно на още толкова, а такива новини какво си е купил ги обявява, за да може такива като теб, които изобщо не завиждат да се пръскат от яд!
    Успех в живота!

    • При толкова добродетели, защо ли се вози в бронирани джипове!? Извинявам се, може и да греша, не познавам този човек, но моралният облик на някои самоковски бизнесмени засилва мнителността ми и ме кара да мисля, че натрупаното богатство в такава млада възраст има спекулативен характер. Но, да е жив и здрав щом като дава работа на толкова много хора и помага безвъзмездно!

  3. Че ти откъде знаеш, че се вози в бронирани джипове??? Първо, той джип няма, второ, когато човек е амбициран и знае как, възрастта не е от значение, за да има успешен бизнес!!!
    Не е правилно хора, които законно си изкарват парите, плащат си данъците да бъдат постоянно оплювани и заливани със злобни коментари.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here