След 7 мандата кметуване на Вл. Москов, Т. Тепавичарска: На сцената в Култирния дом капе вода върху главите на актьорите, цари сибирски студ!

„Тази вечер бях на театър в нашия Културен дом. Спектакълът беше супер, актьорите бяха на ниво , но условията… За съжаление, обстановката беше ужасна! Студ, все едно навън е люта зима, а на сред сцената капе вода, все едно навън вали! И на всичкото отгоре столът, на който седях пропадна… Страхотно мероприятие, но условия нулеви и си плащаш , за да ти е некомфортно. Поздравления за актьорите, които не се повлияха от лошите условия вътре!“

Това съобщи Теодора Тепавичарска от Гоце Делчев, десетки жители на града също изразиха разочарованието си, че са гласували за кмета Владимир Москов.

„Виждаме какво прави, по негово време беше обявена новината за картел на строителните фирми в Гоце Делчев, но до къде стигна разследването, едни и същи печелят обществените поръчки, всичко е направено некачествено, използват се стари материяли от разрушени сгради, изписват се фактури за нови, имаме доказателства, стига пракуратурата да прояви интерес.“ – пише ни Тодор Стефанов.

В края на януари своя 62-ри рожден ден празнува кметът на Община Гоце Делчев – Владимир Москов.

Той е роден на 23.01.1960 г. в гр. Гоце Делчев. Магистър по педагогика, с редица обучения и специализации по въпроси на Европейския съюз, местното самоуправление и местното икономическо развитие.

Кмет на община Гоце Делчев повече от четвърт век – от 1995 г. досега. Кара своя седми мандат.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here